dijous, 22 de maig del 2008

conill en salsa de la iaia Anita

Ingredients:1 conill tallat a rodanxes (espatlles a part)
1 ceba
1 cabossa d'alls
oli sal pebre
1 tomaca de penjar
timó(farigola)
julivert
llorer
aigua
1 gotet de vi ranci del terreno
Per la picada:
1 rovell d'ou
el fetge del conill cru
sal
avellanes
1 all
julivert

Preparació:
En una cassola de terra sofregim el conill ben rosset.
Afegim la ceba tallada petita i desprès la cabossa d'alls (sencera) i ho daurem.
posem la tomaca ratllada, ho remenem bé, quan estigui cuita hi posem les herbes totes juntes en un ramet.
Hi afegim el vi, que cogui una mica i desprès ho cobrim amb l'aigua, i que faci xup-xup una hora nés o menys.
Preparem la picada en un morté, hi posem el fetge i el piquem bé després anem posan la resta d'ingredients , quan ho tinguem lligat i posem una mica de caldo de la cocció i ho tirem a la cassola.
Ha de quedar tipus salseta, no molt líquid. que cogui un momentet més i bon profit!

4 comentaris:

LA PADRINA ha dit...

ei, pel nom sabia que era el conill de l'abuela!!! el que fèiem al pis d'estudiants!

Betlem ha dit...

Bones nenes,
M'anirà un pam bé, tot aquest receptam, tu, perquè diguem-ne que no en sé gaire-gens, del món dels guisats.
Gràcies. ;)

lazueca ha dit...

Bones, jo sóc del grup de la 701, q molt de cuina no en se, així que no se si faré moltes aportacions, però m'anirà de conya per si algun dia necessito alguna recepta. Que aprofiti!!!

No tot són postres ha dit...

Ei!!! i la iaia Anita debia ser de Sarral, no?
PTNTS
Dolça