Ingredients:1 conill tallat a rodanxes (espatlles a part)
1 ceba
1 cabossa d'alls
oli sal pebre
1 tomaca de penjar
timó(farigola)
julivert
llorer
aigua
1 gotet de vi ranci del terreno
Per la picada:
1 rovell d'ou
el fetge del conill cru
sal
avellanes
1 all
julivert
Preparació:
En una cassola de terra sofregim el conill ben rosset.
Afegim la ceba tallada petita i desprès la cabossa d'alls (sencera) i ho daurem.
posem la tomaca ratllada, ho remenem bé, quan estigui cuita hi posem les herbes totes juntes en un ramet.
Hi afegim el vi, que cogui una mica i desprès ho cobrim amb l'aigua, i que faci xup-xup una hora nés o menys.
Preparem la picada en un morté, hi posem el fetge i el piquem bé després anem posan la resta d'ingredients , quan ho tinguem lligat i posem una mica de caldo de la cocció i ho tirem a la cassola.
Ha de quedar tipus salseta, no molt líquid. que cogui un momentet més i bon profit!
dijous, 22 de maig del 2008
COC RÀPID

- Ingredients: (la mesura serà en gotets de vi )
- 3 gots de vi de farina
- 2 gots de vi de sucre
- 1 got de vi i una mica més de llet
- Una mica menys d'un got de vi d'oli
- 1 sobre de llevat
- 2 ous
- La pell ratllada d'una llimona
- si el voleu faricir:
- Melmelada
- Algun tipus de licor (vi dolç, vi ranci, aromes, ratafia, rom, whisky...)
- Oli
Preparació:
· Rentem la llimona i en ratllem la pell.
· Posem tots els ingredients (excepte la melmelada i el licor) en un recipient i els batem.
· Escalfem el forn a uns 190 graus.
· Posem la barreja en una plata untada d'oli, i la plata dins el forn durant uns 35 minuts.
· Deixem refredar el cóc una horeta com a mínim.
OPCIONS:
· El tallem per la meitat, l'emborratxem, el farcim amb la melmelada i el tornem a tapar.
AMB MOLT DE GUST!!!
Subscriure's a:
Missatges (Atom)