dissabte, 31 de gener de 2009

DELICIES AMB PASTA DE FULL



Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida de fer. Sovint les trec amb el café i com que són porcions petites tothom pica ni que estigui tip!
Ingredients:
- Una làmina de pasta de full
- melmelada de maduixa o fruites del bosc

- plàtan
- pinya en almíbar

- xocolata per a fondre


Elaboració:
- Es posa la pasta de full damunt del paper de cuina i es talla en porcions, quadradets o trinagles i es separen entre ells.
- Es pinten amb la melmelada i al damunt s'hi posa una rodanxa de plàtan o un trosset de pinya
- Es posa a coure al forn fins que la pasta de full hagi pujat i estigui cuita. Es deixa refredar.
- Es fa fondre la xocolata al bany maria o al microones amb unes gotes d'aigua; es posa una culleradeta de xocolata fosa per damunt de cada pastisset i a la nevera per tal que la xocolata torni a quedar presa.
- Es treu de la nevera al moment de menjar

Varietats
Es pot fer amb altres fruites, com taronja o kiwi, però compte no quedin massa seques al forn.

A mi les que més m'agraden són les de plàtan i pinya!