dijous, 22 de maig de 2008

COC RÀPID


    • Ingredients: (la mesura serà en gotets de vi )
  • 3 gots de vi de farina
  • 2 gots de vi de sucre
  • 1 got de vi i una mica més de llet
  • Una mica menys d'un got de vi d'oli
  • 1 sobre de llevat
  • 2 ous
  • La pell ratllada d'una llimona
    • si el voleu faricir:
  • Melmelada
  • Algun tipus de licor (vi dolç, vi ranci, aromes, ratafia, rom, whisky...)
  • Oli

Preparació:

· Rentem la llimona i en ratllem la pell.

· Posem tots els ingredients (excepte la melmelada i el licor) en un recipient i els batem.

· Escalfem el forn a uns 190 graus.

· Posem la barreja en una plata untada d'oli, i la plata dins el forn durant uns 35 minuts.

· Deixem refredar el cóc una horeta com a mínim.

OPCIONS:

· El tallem per la meitat, l'emborratxem, el farcim amb la melmelada i el tornem a tapar.

3 comentaris:

annaclu ha dit...

mmmm, que bò ara me'n menjaria un trossset.
a veure , si posaràs el llistó molt alt!!

LA 701 ha dit...

padrina, això de compartir ... vol dir que aniràs abocant tu, no?!, jajajaja.
Per mi, perfecte.

Dolça ha dit...

La Padrina, un consell, em deixes? les fotos grosses i agafa els menjars de ben aprop. Queda més espectacular i a vegades una rucada queda tan xul·la que la penges al blog com si fos una gran cosa!!
Senyora, per al que convingui.
PTNTS
Dolça