divendres, 10 d’octubre de 2008

FARCELLETS DE PIT DE POLLASTRE



INGREDIENTS:
. Quatre pits de pollastre
. tranxetes
. pernil dolç
. farina
. prunes (opcional)
. 1 pot de bolets variats
. 1 pastilla de concentrat de caldo de pollastre o caldo.

ELABORACIÓ:
- Tallem els pits de pollastre finets i els salem. Hi posem al damunt un trosset de pernil dolç i un de tranxete i el cargolem fent farcellets que aguantarem amb un escuradents.
- Els enfarinem i els fregim a la cassola; es van retirant els farcellets cuits, però no cal que ho estiguin massa, ja s'acabaran de coure després.
- Amb l'oli que queda i les restes de formatge fos, es posa a enrossir una miqueta de la farina que hem utilitzat abans i hi afegim dos o tres gots d'aigua amb la pastilla d'avecrem o caldo.
- Hi tornem a posar els farcellets junt amb les prunes i els bolets i a fer xup-xup una estoneta. S'acabarà de coure i s'anirà desfent el formatge.
I llestos. A emplatar. És fàcil i surt molt bo!

4 comentaris:

Dolça ha dit...

Hola guapa, ja he penjat la teva recepta al meu blog!
I ja veig que tu t'has posat mans a la obra. Perfecte!!! Ja veuras que bé que t'ho passes i a més és una estona que desconnectes del món "bestia" de la nostra feina
PTNTS Dolça

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Hola Padrina, gràcies a la Dolça que t'ha donat a conèxier entre el grupet podrem estar en contacte intercanviant receptes i truquis que ens van molt bé. Molt de gust i Salut!!!!!!!!!

Per cert jo soc de Reus i tinc moltes amistats a Tarragona. Jeje, res d'enemistats.

Si em dones permís t'enllaçaré al meu petit espai.

LA PADRINA ha dit...

quina il.lusió!
jo també us seguiré ben de prop!

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel