La va portar el Zarppa, herència de la seva mare, que a més crear a la cuina de casa támbé ho fa a l'estudi i no li va gens malament en cap dels dos casos.
* INGREDIENTS
Pit de gall d'indi
Alls tendres
Alls
4 Pastanagues
2 Cebes
2 Porros
xampinyons frescos
2 Fulles de llorer
Farigola
3 gots petits d'oli
1 got de vinagre
Sal, pebre en gra
* ELABORACIÓ
- Tallar les verdures a tires llargues, salar-les i posar-les en una cassola amb oli i vinagre.
- Salpebrar el pit de gall d'indi i afegir-ho a la cassola, tot a foc ràpid.
- Quan comenci a arrencar el foc es tapa la cassola amb paper d'alumini i es posa la tapa.
- Posar a foc lent durant 35-40 minuts.
- Treure el tall i deixar-ho refredar en un plat per a tallar-ho a filets quan estigui fred.
- Posar els talls en una safata amb les verdures al costat i posar a la nevera.
- Es pot menjar fred o treure una estona abans de la nevera.
4 comentaris:
I com ho fèieu això de compartir carmanyola? Cadascú cuinava un dia? Quina bona idea! Aquesta recepta és ben completa amb la carn i les verdures, i a més ha de ser ben bona! :)
Això sí, crec que jo la preferia tèbia. :p
Petons!
És bo, i a més això que es pugui menjar fred pot servir per treure a més d'un d'algun "apuro". Gràcies Padrina
PTNTS
Dolça
Mercè: tots portàvem alguna cosa i ho posàvem al mig per compartir. Al final es va convertir en un concurs! I es van animar a cuinar fins i tot els que no en tenien gaire traça, i amb el temps ens van sorprendre i tot!
Dolça: és tan pràctic que més d'un m'ha dit que ho ha fet per prendre de picnic o sopars de carrer!
Doncs hauràs de donar-li les gràcies al Zarppa per compartir-la amb vosaltres i gràcies a tu per publicar-la. Salut!!!!
Publica un comentari a l'entrada