dissabte, 31 de gener del 2009
DELICIES AMB PASTA DE FULL
Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida de fer. Sovint les trec amb el café i com que són porcions petites tothom pica ni que estigui tip!
Ingredients:
- Una làmina de pasta de full
- melmelada de maduixa o fruites del bosc
- plàtan
- pinya en almíbar
- xocolata per a fondre
Elaboració:
- Es posa la pasta de full damunt del paper de cuina i es talla en porcions, quadradets o trinagles i es separen entre ells.
- Es pinten amb la melmelada i al damunt s'hi posa una rodanxa de plàtan o un trosset de pinya
- Es posa a coure al forn fins que la pasta de full hagi pujat i estigui cuita. Es deixa refredar.
- Es fa fondre la xocolata al bany maria o al microones amb unes gotes d'aigua; es posa una culleradeta de xocolata fosa per damunt de cada pastisset i a la nevera per tal que la xocolata torni a quedar presa.
- Es treu de la nevera al moment de menjar
Varietats
Es pot fer amb altres fruites, com taronja o kiwi, però compte no quedin massa seques al forn.
A mi les que més m'agraden són les de plàtan i pinya!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
I tant que són delícies, i de les bones. Salut!!!!
LA PAdrina, una recepta molt bona imira com ets... la tenies amagada i no ens la volies ensenyar????? Apa, totes les receptes pendents al blog jejje.
PTNTS
Dolça
Mare meva, el seu nom ja ho diu tot!! :)
Sovint, les receptes senzilles com aquesta són les que tenen més èxit. I petites com són, segur que sempre et queda un foradet per fer-los lloc :)
Publica un comentari a l'entrada