Ingredients:1 conill tallat a rodanxes (espatlles a part)
1 ceba
1 cabossa d'alls
oli sal pebre
1 tomaca de penjar
timó(farigola)
julivert
llorer
aigua
1 gotet de vi ranci del terreno
Per la picada:
1 rovell d'ou
el fetge del conill cru
sal
avellanes
1 all
julivert
Preparació:
En una cassola de terra sofregim el conill ben rosset.
Afegim la ceba tallada petita i desprès la cabossa d'alls (sencera) i ho daurem.
posem la tomaca ratllada, ho remenem bé, quan estigui cuita hi posem les herbes totes juntes en un ramet.
Hi afegim el vi, que cogui una mica i desprès ho cobrim amb l'aigua, i que faci xup-xup una hora nés o menys.
Preparem la picada en un morté, hi posem el fetge i el piquem bé després anem posan la resta d'ingredients , quan ho tinguem lligat i posem una mica de caldo de la cocció i ho tirem a la cassola.
Ha de quedar tipus salseta, no molt líquid. que cogui un momentet més i bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
ei, pel nom sabia que era el conill de l'abuela!!! el que fèiem al pis d'estudiants!
Bones nenes,
M'anirà un pam bé, tot aquest receptam, tu, perquè diguem-ne que no en sé gaire-gens, del món dels guisats.
Gràcies. ;)
Bones, jo sóc del grup de la 701, q molt de cuina no en se, així que no se si faré moltes aportacions, però m'anirà de conya per si algun dia necessito alguna recepta. Que aprofiti!!!
Ei!!! i la iaia Anita debia ser de Sarral, no?
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada