- Ingredients: (la mesura serà en gotets de vi )
- 3 gots de vi de farina
- 2 gots de vi de sucre
- 1 got de vi i una mica més de llet
- Una mica menys d'un got de vi d'oli
- 1 sobre de llevat
- 2 ous
- La pell ratllada d'una llimona
- si el voleu faricir:
- Melmelada
- Algun tipus de licor (vi dolç, vi ranci, aromes, ratafia, rom, whisky...)
- Oli
Preparació:
· Rentem la llimona i en ratllem la pell.
· Posem tots els ingredients (excepte la melmelada i el licor) en un recipient i els batem.
· Escalfem el forn a uns 190 graus.
· Posem la barreja en una plata untada d'oli, i la plata dins el forn durant uns 35 minuts.
· Deixem refredar el cóc una horeta com a mínim.
OPCIONS:
· El tallem per la meitat, l'emborratxem, el farcim amb la melmelada i el tornem a tapar.
3 comentaris:
mmmm, que bò ara me'n menjaria un trossset.
a veure , si posaràs el llistó molt alt!!
padrina, això de compartir ... vol dir que aniràs abocant tu, no?!, jajajaja.
Per mi, perfecte.
La Padrina, un consell, em deixes? les fotos grosses i agafa els menjars de ben aprop. Queda més espectacular i a vegades una rucada queda tan xul·la que la penges al blog com si fos una gran cosa!!
Senyora, per al que convingui.
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada