Poso la recepta del pa de pessic, que és la base per a una bona mona, i per a la decoració nomès cal una mica d'imaginació.
- 6 ous
- 6 cullerades soperes de farina
- 6 cullerades de sucre
- 1 cullerada de postre de llevat
- un polsim de sal
( les proporcions sempre són per a cada ou una cullerada de farina i 1 i 1/2 de sucre)
* Elaboració:
- Es monten les clares a punt de neu
- S'afegeix el sucre a poc a poc i es treballa fins que deixi de cruixir
- S'hi posen els rovells i es segueix remenant
- S'afegeix la farina a poc a poc i es treballa bé
- S'hi posa un polsim de sal i la llevadura i es remena bé
- Es posa en una motlle i al forn 30 ó 40 min.
Padrina!!!!! Totes aquestes mones has fet?? Quina currada!
ResponEliminaMe'n deus reservar un trosset per quan ens veiem, no?
PTNTS
Dolça
Totes aquestes les has fet tu? Doncs no sé amb quina hem quedaria per començar a tastar-les. Salut!!!!
ResponEliminaTotes estan fetes a casa, però ha sigut un treball en equip, amb la meva germana i el cunyat.
ResponEliminaUns amics em van batejar com "LA PADRINA" per la meva afició a fer mones i pastissos!!! (que ells degustaven sovint)
Uaaaaaaaauuu!! Quina quantitat de Mones!! Impressionant!! Totes tenen tan bona pinta!!
ResponEliminaMare meva!!!!!!!! I qui s'ha menjat totes aquestes mones???
ResponEliminaAra entenc d'on et ve el nom, je je je... ets la PADRINA en majúscules!!!!
EI!!!! PADRINA!!!!!! Necessitem saber de tu!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça