divendres, 10 d’octubre del 2008

BOLETES DE MELÓ A LA CANYELLA



Boníssim i més fàcil impossible.
INGREDIENTS:
- Un meló
- Canyella en pols
ELABORACIÓ:
Es talla el meló una mica més amunt de la meitat. Es buida fent boletes i es tornen a posar a dins espolvorejant-les amb canyella. I llestos!

4 comentaris:

  1. Per cert quin sopar més estupendo. M'agrada aquest meló, senzill però bo i saludable a la vegada.
    Salut!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Vinc del blog de Dolça i ja veig que t'has animat a seguir amb el blog. Molt ben fet! Amb aquestes receptes segur que et visitarem molt sovint. Aquestes postres són ben senzilles, bones i molt saludables.
    Benvinguda de nou!

    ResponElimina
  3. ieeeeee!
    Soc la Clara!! (:
    no veas aqui amb el blog, no¿? quina currada! jo també en tinc però no es de cuina xD no tinc gaire estil jo per aixo...
    en fin, aver si baixem algun dia cap a tgn i ens veiem^^
    et linkeo al meu blog aixi aver si els meus amcis es passen i em fan bons dinars quan vagi a casa seva
    un petó!

    ResponElimina
  4. escoltem ,que es aquest lujoooo ,
    ja anire mirant les receptes, pero dubto que em surtin com a tu,

    Montse M.

    ResponElimina